به نام خداوند همه مِهر مِهر وَرز
به یاد مهدی فاطمه سلام الله علیها
از دیرباز دیدهها چشم به راه اوست و دلها برایش میتپد. کتابهای آسمانی او را معرفی کرده و هر نبشته بر او بشارت داده. مردمان هماره در خوشیها و تنگناهای زمان او را در جان خویش یافته و در ستمها و بیعدالتیها چشم امید به او دوختهاند. در نادانیها دانش او را یاد کردهاند و در بیسامانیها، سامان حکومت او را به حسرت نشستهاند.
نامهربانیها را با مهر او درهمشکسته و در ناداریها، عطای او را آرزو کردهاند. تمامی ملّتها، در واژگان گوناگون خود از او سخن راندهاند.
آخرین سفیر خلقت، از آغاز تا پایان رسالت، زمامداریاش را به ترسیم کشانیدهاند، امّت خویش را با او آشنا کرده و در تفسیر و تأویل کتاب خدا، با صدها نکته از او یاد کردهاند.
هفتاد روز به پایان عمر پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله باقی بود. ایشان در آخرین پیام عمومیِ خود، در برابر یکصد و بیست هزار حاجی و زائر خانهی خدا، باری دیگر گذشتهی خویش را تکرار کرده و به خلاصه کشیدند و تمامی آرمانهای مردمان را در جملههایی محکم و استوار، بیان فرمودند.
آخرین رسول الهی صلی الله علیه و آله در کنار برکهی خم حدود سه ساعت همدوش وصیاش، امیر ایمانیان علیه السلام، آیین جاودانهاش را بنیان نهادند و سنّت و روش پس از خویش را تا رستاخیز به دیدگان آویختند. در بخشی از این پیام آسمانی، پایههای حکومت جاینشین دوازدهم عجلاللهتعالیفرجه را به دقّت بیان فرموده و همچنین سی و دو ویژگی علمی، اخلاقی، حکومتی و وظایف آن حضرت عجل الله تعالی فرجه را ارائه نمودند. پیامبر رحمت صلیاللهعلیهوآله پرده از آراستگیهای فرزند ابوطالب علیهالسلام و خاندان مطهرش صلواتاللهعلیهاجمعین برکشیده و آخرین ذخیرهی الهی القائم المهدی عجلاللهتعالیفرجه را از نسل خویش دانسته و به مردمان اعلام فرمودند.
پیامآور مهر الهی صلیاللهعلیهوآله در خطابهی غدیر، فریضهی تبلیغ را برهمگان نهاده و مهمترین بخش امر به معروف را درک و نشر این پیام دانستهاند.
اکنون که خداوند متعال منّت نهاده و ما را با بزرگترین دلیل حقّانیّت اسلام و امیرالمؤمنین علیهالسّلام آشنا کرده، بایسته است حاضران به غایبان و فرزنداران به فرزندان در مورد امامشناسی و چشم به راهی او، پیام رسانند و خود در اصلاح جامعه شریک باشند تا مردمان با آشنایی او، خود را برای ظهورش مهیّا سازند.
به امید روزی که بر کعبه تکیه زده و میفرمایند: « اَلا یا اَهلَ العالَم اَنا َبقیّه الله ...»
و ما لبیکگویان به سوی ایشان بشتابیم.
از شما مخاطبین ارجمند، دعوت میکنیم مجله الکترونیک 1841 را در نودمین شمارهاش مطالعه نمایید.
|